Αναζήτηση

Αναζήτηση
Κλείστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης.

Συμβουλευτική για συμβούλους

Η επιθυμία του επιτηδευματία για την συμμετοχή σε επενδυτικό πρόγραμμα, δεν αρκεί από μόνη της. Χρειάζεται ενημέρωση και καθοδήγηση. Με την προκήρυξη του εκάστοτε προγράμματος, λαμβάνουμε την πληροφορία της διαθεσιμότητας χρηματικών πόρων.

Η επιθυμία του επιτηδευματία για την συμμετοχή σε επενδυτικό πρόγραμμα, δεν αρκεί από μόνη της. Χρειάζεται ενημέρωση και καθοδήγηση. Με την προκήρυξη του εκάστοτε προγράμματος, λαμβάνουμε την πληροφορία της διαθεσιμότητας χρηματικών πόρων. Σε προγενέστερο στάδιο όμως, χρειαζόμαστε κάποιον ειδήμον, που θα μας παράσχει την πληροφορία.

Το σημαντικότερο μειονέκτημα των εξωτερικών συμβούλων, είναι η εσφαλμένη κατανομή χρόνου και η πληθώρα ανάληψη όγκου πελατών.

Το αποτέλεσμα?

Επανειλημμένα να παρατηρείται το φαινόμενο έλλειψης προσαρμοσμένης ενημέρωσης από τους συμβούλους στους πελάτες, σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που να συνάδει με το επενδυτικό πρόγραμμα σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Κατά την υποβολή των στοιχείων, προκειμένου ένα επενδυτικό σχέδιο να ενταχθεί σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα, ο σύμβουλος ή/και ο λογιστής που θα πραγματοποιήσει το στάδιο της υποβολής, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την αποτύπωση των στοιχείων του φυσικού ή νομικού προσώπου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της υποβολής, η αίτηση δεν μπορεί να τροποποιηθεί μέχρι το πέρας του σταδίου αξιολόγησης. Οποιοδήποτε μικρό λάθος μπορεί να καταστεί τόσο σημαντικό που να στερήσει την ένταξη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Κατά την δημοσίευση ενός οδηγού προγράμματος, θα πρέπει να πραγματοποιείται ορθή κατανόηση των εννοιών του οδηγού. Για την επιτυχία της παρούσας διαδικασίας, απαιτείται αρκετές φορές η υποβολή ερωτημάτων μέσω του Helpdesk (ΠΣΚΕ), όταν αφορά τεχνικά ζητήματα, ενώ ερωτήματα που υποβάλλονται στον φορέα διαχείρισης, αφορούν ζητήματα που προκύπτουν συνήθως κατά την διάρκεια υποβολής και υλοποίησης (διοικητικός και επιτόπιος έλεγχος).

Σημειώνεται ότι για την άμεση επικοινωνία, ο ενδιαφερόμενος απαιτείται να κατέχει κατ’ ελάχιστον γνώση των βασικών ερμηνειών, ώστε το ερώτημα να είναι στοχευμένο.

businessmen teamwork meeting to discuss the invest 2021 09 03 01 33 32 utc

Συμβουλευτική για συμβούλους

Διαβάστε επίσης

kinoumai hlektrika

Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’: Τι περιλαμβάνει ο τρίτος κύκλος της επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων

Η Δράση Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’ Κύκλος, το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων και φορτιστών, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Το πρόγραμμα αφορά σε φυσικά και νομικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
espa paratasi prothesmias

ΕΣΠΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής των 2 δράσεων λόγω προβλημάτων στο ΟΠΣΚΕ

Όπως ενημερώνει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ), δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων για τις δράσεις του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2_nea_espa_ipeirotikes_perioxes

Νέα ΕΣΠΑ: Δύο επιπλέον δράσεις για νέες, υπό ίδρυση και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές

Δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ αναμένεται να ανοίξουν στις 15 Μαρτίου για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Συγκεκριμένα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας