Ποιοι είμαστε

H NotiFund είναι μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία. Συνεργαζόμενοι με πλήθος επιχειρηματιών που σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία στράφηκαν στην τεχνολογία για να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους, εμπνευστήκαμε – και άλλοτε ταυτιστήκαμε – με τις ιστορίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

H NotiFund είναι μισή άνθρωπος και μισή «μηχανή». Aπό τη μία, οι άνθρωποι που έχουν τη γνώση, την πληροφορία και την έμπνευση να στηρίξουν αυτό το έργο σε συμβουλευτικό επίπεδο, και από την άλλη, μια ομάδα που εμπνέεται από την τεχνολογία και τη χρησιμοποιεί στην προκειμένη περίπτωση για να βοηθήσει στον σημαντικότερο τομέα μιας εταιρίας, τη χρηματοροή. 

bg who we are fixed

Μια ομάδα αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη με εξειδίκευση στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από 2 τμήματα, το συμβουλευτικό και το ελεγκτικό. Από το συμβουλευτικό τμήμα πραγματοποιούνται οι αρχικές ενέργειες.

Το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών κατατίθεται στο ελεγκτικό τμήμα και κατόπιν κατατίθεται στον ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης. Αυτό συμβαίνει γιατί θα πρέπει να κατατεθεί ολοκληρωμένος ο φάκελος, ώστε να εκταμιευθεί στον επενδυτή το συντομότερο δυνατό η δημόσια δαπάνη.

Σε καμία των περιπτώσεων η ομάδα μας δεν θα υποστηρίξει τη διεκπεραίωση ουτοπικών επιχειρηματικών σχεδίων, φροντίζοντας μέσα από τις επενδυτικές προτάσεις που θα αναλάβει να απορρέουν συνθήκες βιωσιμότητας στο άμεσο μέλλον, καθώς και την αποφυγή δημοσιονομικών διορθώσεων. 

Μια ομάδα αποτελούμενη από cyborgs.😃 ΟΚ, δεν είμαστε ακόμη οι μισές μηχανές που αναφέρθηκε νωρίτερα, αλλά λατρεύουμε την τεχνολογία και η τεχνολογία λατρεύει εμάς. Μιλάμε τη γλώσσα της άπταιστα και καταλαβαινόμαστε τέλεια.

Στο συγκεκριμένο project, μάθαμε να μιλάμε άλλη μια γλώσσα, αυτή των συμβούλων, και ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε κάνει. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε και οι δύο πλευρές (μην κοιτάτε που οι άλλοι δεν το λένε), αλλά έπειτα από ενάμιση χρόνο συνεχούς συνεργασίας για το project της NotiFund, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα.

Παράλληλα, αναγνωρίσαμε και οι δύο ομάδες πόσο πολύτιμη είναι η ένωση της γνώσης δύο τόσο διαφορετικών πεδίων. Είμαστε περήφανοι για τον μηχανισμό της NotiFund και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή…

Consultans mob min

Μία ομάδα αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη με εξειδίκευση στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από 2 τμήματα, το συμβουλευτικό και το ελεγκτικό. Από το συμβουλευτικό τμήμα πραγματοποιούνται οι αρχικές ενέργειες. Το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών κατατίθεται στο ελεγκτικό τμήμα και κατόπιν κατατίθεται στον ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης. Αυτό συμβαίνει, καθώς, θα πρέπει να κατατεθεί ολοκληρωμένος ο φάκελος, ώστε να εκταμιευθεί στον επενδυτή το συντομότερο δυνατόν η δημόσια δαπάνη. Σε καμία των περιπτώσεων η ομάδα μας δεν θα υποστηρίξει τη διεκπεραίωση ουτοπικών επιχειρηματικών σχεδίων και θα φροντίσει μέσα από τις επενδυτικές προτάσεις που θα αναλάβει, να απορρέουν συνθήκες βιωσιμότητας στο άμεσο μέλλον, καθώς και την αποφυγή τόσο μακροπρόθεσμων ελέγχων από το τμήμα εφορίας, όσο και την αποφυγή δημοσιονομικών διορθώσεων.  

Tech mob min

Μία ομάδα αποτελούμενη από cyborgs.😃  Οκ, δεν είμαστε ακόμη οι μισές μηχανές που αναφέρθηκε νωρίτερα αλλά λατρεύουμε την τεχνολογία και η τεχνολογία λατρεύει εμάς. Μιλάμε την γλώσσα της άπταιστα και καταλαβαινόμαστε τέλεια. Στο συγκεκριμένο Project μάθαμε να μιλάμε άλλη μια γλώσσα, αυτή των Συμβούλων και ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε κάνει. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε και οι δύο πλευρές (μην κοιτάτε που οι άλλοι δεν το λένε) αλλά μετά από ενάμιση χρόνο συνεχούς συνεργασίας για το project της NotiFund, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα. Παράλληλα αναγνωρίσαμε και οι δύο ομάδες πόσο πολύτιμη είναι η ένωση της γνώσης δυο τόσο διαφορετικών πεδίων. Είμαστε περήφανοι για τον μηχανισμό της NotiFund, και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή… 

DARC

Η DARC είναι η μητρική εταιρεία της NotiFund.

Έχει διαγράψει μακροχρόνια και πετυχημένη πορεία σε καίριους επιχειρηματικούς τομείς, όπως το marketing και το business consulting. Ένα μεγάλο πλεονέκτημά της είναι η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, η DARC SOFT, οργανικό τμήμα της DARC. Ο συνδυασμός ήταν εκρηκτικός όσον αφορά στη NotiFund. Η ανάγκη της αγοράς μάς οδήγησε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα εργαλείο που θα βοηθά τις επιχειρήσεις, με χαμηλό συγκριτικά κόστος, να απορροφούν τα κεφάλαια που δικαιούνται και, κατ’ επέκταση, να ενισχυθεί η δυναμικότητα της ελληνικής αγοράς. Ας μην ξεχνάμε ότι όλη η Ευρώπη στηρίζεται στη μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία αποτελεί το 80% της συνολικής επιχειρηματικής δραστηριότητάς της.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την DARC, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DARC και την DARCity.

Καλέστε μας