Επιδότηση ΕΣΠΑ

Δεν έχω επιδοτηθεί ποτέ σαν επιχείρηση “, μια φράση που ακούμε συνεχώς.
Αδιάβαστα email και έλλειψη χρόνου δεν επιτρέπουν στον επιχειρηματία και την ομάδα του να ελέγξουν για επιδοτήσεις κι έτσι χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δικαιούνται οι επιχειρήσεις. Επιδότηση ΕΣΠΑ 

Επιδότηση ΕΣΠΑ

Η NotiFund είναι μια εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις για χρηματοδοτήσεις που μπορεί να δικαιούται η επιχείρησή σας, notifications για funding. Όταν λάβετε ένα notifund, σημαίνει ότι το σύστημά μας έχει εντοπίσει μια χρηματοδοτική ευκαιρία για εσάς.

Η ΝotiFund και η εξειδικευμένη ομάδα μας παρακολουθεί τους πιο κομβικούς για την επιχειρηματική δραστηριότητα τομείς του δημοσίου: ΕΣΠΑ, επιδοτούμενα προγράμματα, ρυθμίσεις χρεών, ΟΑΕΔ κ.α. και βρίσκεται κοντά σας 365 μέρες τον χρόνο.

Σας ενημερώνουμε και με email και άρθρα, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αρκεί –χρόνια τώρα δεν αρκούσε. Για αυτό και στέλνουμε τα notifunds, ειδοποιώντας σας και μέσα από άλλες εφαρμογές όπως το Viber το WhatsΑpp ή και απλά SMS,  ώστε να μαθαίνετε άμεσα και σίγουρα στο κινητό σας για τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε για την επιχείρησή σας. Επιδότηση ΕΣΠΑ 

από 240€

120€+ΦΠΑ/έτος

Το τελικό ποσό είναι 148.80€
και περιλαμβάνει ΦΠΑ 28.80€

stripe secure

Ενδιαφέρομαι καλέστε με για ενημέρωση!

Συμπληρώστε τη φόρμα για να σας καλέσουμε για πλήρη ενημέρωση αναφορικά με την παρακολούθηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ και την υπηρεσία της NotiFund.

Με τη συμπλήρωση της φόρμας κατοχυρώνετε
μια θέση στις προεγγραφές για 14 ημέρες

Όλες οι πληροφoρίες για επενδύσεις, επιδοτήσεις, προγράμματα ΕΣΠΑ

Επιδότηση ΕΣΠΑ

Έχω πάρει ήδη Επιδότηση ΕΣΠΑ μπορώ να ξαναπάρω;

Εφόσον η επιχείρησή σας κρίνεται επιλέξιμη από τον εκάστοτε οδηγό προγράμματος–σύμφωνα πάντα και με το καθεστώς κρατικών ενισχύσεων στο οποίο υπάγεται– η επιχείρησή σας μπορεί να επανεπιδοτηθεί.

Ένα από τα διαδεδομένα καθεστώτα κρατικών ενισχύσεων είναι το De Minimis, σύμφωνα με το οποίο το σύνολο των επιδοτήσεων που έχουν εγκριθεί την τελευταία 3ετία σε μια ενιαία επιχείρηση, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των €200.000. Υπάρχουν κι άλλα καθεστώτα τα οποία ορίζουν μεγαλύτερα ανώτατα όρια από αυτά του De Minimis για αυτό και η κάθε περίπτωση οφείλει να εξετάζεται ξεχωριστά.

Επομένως, μια επιχείρηση μπορεί να λάβει ξανά επιχορήγηση, εφόσον το επιχειρηματικό της σχέδιο κρίνεται επιλέξιμο σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε προγράμματος. 

Ο κλάδος μου δεν δικαιούται Επιδότηση ΕΣΠΑ 

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ είναι φτιαγμένα για να υποστηρίξουν όλα τα είδη επιχειρήσεων. Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορούν να θεωρηθούν επιλέξιμες, αναλόγως το πρόγραμμα.

Το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 (Εταιρικό Σύμφωνο στο Πλαίσιο Ανάπτυξης) θα εστιάσει στην διοχέτευση πόρων προς ανάπτυξη  των λιγότερο ανεπτυγμένων περιφερειών. Η συνολική δημόσια δαπάνη των προγραμμάτων, που ανακοινώθηκε από το ΕΣΠΑ 2021-2027, ανέρχεται σε 26,7 δις. Επομένως, μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, ότι αρκετοί κλάδοι, θα μπορέσουν βραχυπρόθεσμα να θεωρηθούν επιλέξιμοι. 

Τα ΕΣΠΑ τα εισπράττουν μόνο μεγάλες επιχειρήσεις

Tα προγράμματα είναι σχεδιασμένα να στηρίζουν επενδύσεις όλων των μεγεθών. Οποιοσδήποτε πληροί τους όρους του εκάστοτε προγράμματος, έχει μεγάλες πιθανότητες να εγκριθεί και να χρηματοδοτηθεί.

Επιχειρηματικά σχέδια τα οποία δεν καταφέρνουν να συγκεντρώσουν την απαραίτητη βαθμολογία, κρίνονται μη επιλέξιμα και απορρίπτονται. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια, πλείστες των περιπτώσεων, αναφέρονται στους οδηγούς των προγραμμάτων.

Με τις αποφάσεις απόρριψης, ανακοινώνεται δημοσίως ο λόγος απόρριψης. Επί του αποτελέσματος, ο επενδυτής έχει δικαίωμα ένστασης.

Χρειάζεται να μπαίνω κάθε μέρα στην εφαρμογή, για να βλέπω κάθε πότε βγαίνει νέο πρόγραμμα; Επιδότηση ΕΣΠΑ 

Η NotiFund σας ενημερώνει συνεχώς στο email σας με άρθρα και ειδήσεις για οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα εμφανίζεται.

Ταυτόχρονα σας στέλνει ειδοποιήσεις, notifunds, σε Viber, WhatsApp και σαν μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο (sms) όταν βγαίνει ένα καινούργιο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

Έτσι δεν χρειάζεται να μπαίνετε και να ελέγχετε, μόλις υπάρξει κάτι καινούργιο θα ειδοποιηθείτε με e-mail και μήνυμα άμεσα. Για προγράμματα ή νέα γύρω από το ΕΣΠΑ και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, μπορείτε να ενημερώνεστε από το blog μας και να εγγραφείτε στο newsletter μας.

Από εκεί θα σας έρχεται μια ειδοποίηση στο email σας με τη συχνότητα που επιθυμείτε για κάθε νέο άρθρο που αναρτάται στο blog μας.  

O λογιστής μου δεν θα έπρεπε να με ενημερώνει;

Οι λογιστές έχουν επιφορτιστεί με δεκάδες εργασίες που αφορούν μια επιχείρηση. Είναι πρακτικά αδύνατο για έναν λογιστή να παρακολουθεί και να ελέγχει δεκάδες επιχειρήσεις ταυτόχρονα για το τι δικαιούνται από το δημόσιο.

Επίσης η εύρεση όλων των «ανοιχτών» επιδοτήσεων δεν είναι τόσο απλοποιημένη όσο φαίνεται. Υπάρχουν αρκετές επιδοτήσεις ανά κλάδο, άλλες που δημοσιεύονται μεμονωμένα για κάθε περιφέρεια και άλλες που αφορούν όλη την Ελλάδα (κοινή για όλες τις περιφέρειες).

Επομένως, ένας λογιστής, όσο καλός και να είναι, όσο και να θέλει να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας, μπορεί λόγω φόρτου εργασίας να του διαφύγει μία δημοσίευση επενδυτικού προγράμματος.

H NotiFund είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό εργαλείο το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες να μην χαθεί ένα πρόγραμμα που μπορεί να μην εντοπιστεί έγκαιρα.

Το αποτέλεσμα είναι, ότι θα χάσετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία ή και περισσότερες θέσεις στο νέο ΕΣΠΑ. 

Έχω ήδη σύμβουλο επιχειρήσεων που συνεργάζομαι και τα παρακολουθεί, τι να το κάνω το application; Επιδότηση ΕΣΠΑ 

Όπως και στην περίπτωση των λογιστών, έτσι και στην περίπτωση των συμβούλων η NotiFund μπορεί να γίνει ένα βοηθητικό εργαλείο βελτιστοποίησης των υπηρεσιών τους ώστε να μην μειωθούν ενδεχόμενα λάθη στην παρακολούθηση που μπορούν να «κοστίσουν» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δεν εισέπραξε η επιχείρηση σας.

Η διαφορά της NotiFund με ένα σύμβουλο είναι ότι η πρώτη, ούσα εφαρμογή διαθέτει και τα τεχνολογικά εργαλεία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων σε συνδυασμό με τον ανθρώπινο παράγοντα που βρίσκεται εκεί για να πληροφορήσει, να συμβουλέψει και να βοηθήσει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Ο εξειδικευμένος Σύμβουλος που παρακολουθεί αποκλειστικά μια επιχείρηση είναι σε κάθε περίπτωση απαραίτητος και είναι αυτός άλλωστε που έχει την ευθύνη της απόλυτης πιστοποίησης ότι είστε επιλέξιμοι σε ένα πρόγραμμα που σας προτάθηκε.

Τα ΕΣΠΑ ποιος τα παίρνει;

Τα ΕΣΠΑ επιδοτούν όσες επιχειρήσεις πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που υπάρχουν στους όρους κάθε προγράμματος ξεχωριστά. Αλλά κυρίως επιδοτούν εκείνους που γνωρίζουν ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ταιριάζει στο προφίλ της εταιρείας τους.

Με λίγα λόγια τα ΕΣΠΑ τα παίρνει εκείνος που ενημερώνεται άμεσα για όλα τα καινούργια προγράμματα που μπορεί να δικαιούται η επιχείρησή του. Τα ΕΣΠΑ τα παίρνει όποιος έχει  NotiFund. Γιατί αν είσαι επιλέξιμος και το μάθεις νωρίς μπορείς να κάνεις αίτηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν κάνεις αίτηση, αν και είσαι επιλέξιμος, δεν τα  παίρνεις. 

Σε πόσο καιρό μπαίνουν συνήθως τα χρήματα στον λογαριασμό μου; Επιδότηση ΕΣΠΑ 

Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες από την στιγμή που ενημερώνεστε για ένα πρόγραμμα, μέχρι να κριθείτε επιλέξιμος και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχει κανόνας που να ορίζει το χρονικό διάστημα εκταμίευσης της επιχορήγησης. Συνήθως, αναλόγως την περιφέρεια, υπάρχει μία αρχική εκτίμηση η οποία σχετίζεται με τον όγκο των επενδυτικών σχεδίων που θα υποβληθούν στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας είναι, η ορθή “εικόνα” του φακέλου επιχορήγησης. Εφόσον, το έργο σας, αντικατοπτρίζει μία ολοκληρωμένη μορφή φακέλου, πλήρης δικαιολογητικών, τότε το ποσό επιδότησης θα εκταμιευθεί σύντομα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. 

Πόσο εξειδικευμένη ομάδα διαθέτετε;

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρα στελέχη στην παρακολούθηση επενδυτικών προγραμμάτων.

Ακόμα και αυτό όμως δεν φτάνει γιατί στην ομπρέλα που υποστηρίζει το πελατολόγιο μας διαθέτουμε Customer Care, Help Desk και έμπειρα στελέχη σε άλλους κρίσιμους τομείς όπως Marketing και Software. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει την ομάδα των έμπειρων στελεχών ακόμα δυνατότερη. 

Πόσες εταιρίες μου μπορώ να παρακολουθώ με μια συνδρομή;

Η κάθε συνδρομή «δένεται» με ένα επαγγελματικό ΑΦΜ στο οποίο μπορούν να προστεθούν οι βασικοί ΚΑΔ που δραστηριοποιείται η επιχείρηση. Ως εκ τούτου η άδεια αφορά αποκλειστικά την παρακολούθηση μιας επιχείρησης.

Στην εφαρμογή μας όμως θα μπορείτε να διαχειρίζεστε παραπάνω από μια επιχειρήσεις χωρίς να χρειάζεται να συνδέεστε με διαφορετικούς λογαριασμούς.

Έχετε b2b μοντέλο;

Μια από τις βασικότερες φιλοσοφίες της εταιρείας μας είναι ότι μόνο με συνεργασίες μπορεί να αναπτυχθεί μια επιχείρηση. Ενάμιση χρόνο η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά για να σχεδιάσει και υλοποιήσει συνολικά την ιδέα.

Το λογισμικό είναι ένα μόνο κομμάτι της προσπάθειας ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλοι τομείς που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της. Μέσα σε αυτό τον σχεδιασμό δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τις ανάγκες αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας με επαγγελματίες του κλάδου.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποια μελλοντική συνεργασία μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε και να συζητήσουμε μαζί με την ομάδα σας.

Εσείς λαμβάνετε notifunds; Επιδότηση ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ 2021-2027

Τι είναι το ΕΣΠΑ

 

Το ΕΣΠΑ ή αλλιώς Εταιρικό Σύμφωνο στο Πλαίσιο Ανάπτυξης, που πάντα συνοδεύεται και από μία εξαετή διάρκεια υλοποίησης (όπως: 2007-2013, 2014-2020, 2021-2027), είναι το κύριο στρατηγικό σχέδιο για την ανάκαμψη των περιφερειών της Ελλάδος. Για την επίτευξη της ανάκαμψης αυτής, συνδράμουν τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής ένωσης ή αλλιώς γνωστά ως ΕΔΕΤ.

Κατά την διάρκεια υλοποίησης του ΕΣΠΑ, μέσα από τους οδηγούς των προγραμμάτων αντικατοπτρίζονται όλες τις ανάγκες που προκύπτουν, προκειμένου η χώρα να ορθοποδήσει και να αντιμετωπίσει την οικονομική και κοινωνική κρίση την οποία διανύουμε τα τελευταία χρόνια.

Τι γινόταν όμως πριν το ΕΣΠΑ?

Πριν το 1981 για την περίοδο: 1976-1981, όλες οι δημόσιες επενδύσεις χρηματοδοτούνταν καθαρά από εθνικούς πόρους.

Το 1981 η Ελλάδα εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Από το 1982 μέχρι και το 1987 δημιουργείται η πρώτη φάση της κοινοτικής περιφερειακής πολιτικής. Εκεί συναντούμε τα γνωστά σε εκείνη την εποχή ΜΟΠ (Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα) με εναρκτήρια ημερομηνία το 1985. Συνολικός Προϋπολογισμός για το ΜΟΠ ήταν 2.101.933 χιλ. ECU σε τιμές 1986.

Στην δεύτερη φάση, η οποία ξεκινάει από το 1988, εντάσσεται ο στόχος της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής στην ΕΕΠ (ενιαία Ευρωπαϊκή πράξη).

Έτσι, μετά την παραπάνω μεταρρύθμιση, προκύπτει το Α ΚΠΣ (Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης) με διάρκεια από το 1989 έως και 1993. Οι σκοποί του Α ΚΠΣ επιτεύχθηκαν με 12 τομεακά & 13 περιφερειακά προγράμματα. Συνολικό ποσό που εκχωρήθηκε ήταν 15,5 δισ. ECU.

Ύστερα, η χρονική περίοδος από 1994 μέχρι και το 1999, συνδέεται με το Β ΚΠΣ. Το σύνολο που διατέθηκε ήταν 29,72 δις ECU και κατανεμήθηκε σε πέντε αναπτυξιακούς άξονες.

Τέλος, για την περίοδο από 2000 έως και 2006, παρατηρείται ενίσχυση από τα ΔΤΕΕ (Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Πολιτική και διαμόρφωση του Γ ΚΠΣ. Το σύνολο που διατέθηκε ανερχόταν σε 48,30 δις Ευρώ.

Εσείς λαμβάνετε notifunds;

Η NotiFund είναι μια υπηρεσία παρακολούθησης χρηματοδοτήσεων, ένα σύστημα το οποίο περιλαμβάνει μια εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις για χρηματοδοτήσεις που μπορεί να δικαιούται η επιχείρησή σας, notifications για funding. Όταν λάβετε ένα notifund, σημαίνει ότι το σύστημά μας έχει εντοπίσει μια χρηματοδοτική ευκαιρία για εσάς.

Η ΝotiFund και η εξειδικευμένη ομάδα μας παρακολουθεί τους πιο κομβικούς για την επιχειρηματική δραστηριότητα τομείς του Δημοσίου: ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης, ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ), επιδοτούμενα προγράμματα, ρυθμίσεις χρεών κ.ά. και βρίσκεται κοντά σας 365 μέρες τον χρόνο.

Σας ενημερώνουμε και με email και άρθρα, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αρκεί – χρόνια τώρα δεν αρκούσε. Για αυτό και στέλνουμε τα notifunds, ειδοποιώντας σας και μέσα από άλλες εφαρμογές, όπως το Viber, το WhatsΑpp ή και με απλά SMS, ώστε να μαθαίνετε άμεσα και σίγουρα στο κινητό σας για τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε για την επιχείρησή σας.

Ο χρόνος

είναι χρήμα
  • 365

    notifund-clock-365
Η ΝotiFund είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να μη χάσετε ξανά ευρώ που δικαιούται η επιχείρησή σας.

Αγγίξτε το ρολόι

Αγγίξτε το ρολόι

70.000 €

Προϋπολογισμός: NaN

Κατάσταση: NaN

Τομέας: NaN

Κάντε εγγραφή

Προλάβετε τις προεγγραφές με έκπτωση 50% για περιορισμένο αριθμό συνδρομών

Εγγραφείτε στην εφαρμογή και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

*Στο NotiFund Clock
βλέπετε ενδεικτικές προκηρύξεις περασμένων ετών. Εγγραφείτε στην εφαρμογή και θα προσέχουμε εμείς τις κανονικές προκηρύξεις για εσάς.

espa paratasi prothesmias
NotiFund

ΕΣΠΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής των 2 δράσεων λόγω προβλημάτων στο ΟΠΣΚΕ

Όπως ενημερώνει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ), δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων για τις δράσεις του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας

διαβαστε ολο το αρθρο »
2_nea_espa_ipeirotikes_perioxes
NotiFund

Νέα ΕΣΠΑ: Δύο επιπλέον δράσεις για νέες, υπό ίδρυση και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές

Δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ αναμένεται να ανοίξουν στις 15 Μαρτίου για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Συγκεκριμένα τα νέα

διαβαστε ολο το αρθρο »
espa paratasi
NotiFund

ΕΣΠΑ: Παράταση στα προγράμματα για τις υπό ίδρυση και νεοσύστατες επιχειρήσεις

Με μια νέα απόφασή του σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ανακοίνωσε την επέκταση του χρονοδιαγράμματος για την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων για

διαβαστε ολο το αρθρο »
Psifiakos_Metaschimatismos
NotiFund

Δέσμη 3 Δράσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Σε ποιες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση τώρα

Η Δέσμη Δράσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΜμΕ αποσκοπεί στην ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων, υφιστάμενων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια. Ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων ανέρχεται

διαβαστε ολο το αρθρο »
allazo_syskevi_epicheiriseis
NotiFund

Αλλάζω συσκευή για επιχειρήσεις: Δικαιούχοι, δαπάνες και ποσό ενίσχυσης

Προδημοσιεύτηκε το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για επιχειρήσεις» που αναμένεται να επιδοτήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις προκειμένου να αντικαταστήσουν τις παλιές, ενεργοβόρες ηλεκτρικές τους συσκευές. Ο προϋπολογισμός του

διαβαστε ολο το αρθρο »
notifad notifant notfan nofound νοτιφαντ νοτιφαν nofound nofant notifound notfund Naughty fan nonfund nonfund nonfand nofand notfound ΕΣΠΑ ESPA ΕΠΣΑ EPSA naughty fun epidotisi epixorigisi επιδοτηση επιχορηγηση 

 

Καλέστε μας