Αναζήτηση

Αναζήτηση
Κλείστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης.

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των δικαιούχων του Προγράμματος Ι

Σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), όλοι οι αποδέκτες χρηματοδότησης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχουν υποχρεώσεις ως προς την πληροφόρηση, επικοινωνία και προβολή.

Σε περίπτωση ελέγχου και εφόσον διαπιστωθεί η μη τήρηση των παρακάτω προϋποθέσεων δημοσιότητας του προγράμματος, ο φορέας δύναται να αξιώσει την επιστροφή της επιδότησης εντόκως και έως 3 φορές το ύψος της επιταγής, ανάλογα με την περίπτωση.

1. Έντυπο υλικό (Αφίσα Α3 στον χώρο της επιχείρησης)

  • Η αφίσα θα πρέπει να βρίσκεται σε εμφανές σημείο κατά την είσοδο των πελατών στην εταιρεία και σε μέγεθος τουλάχιστον Α3 και έγχρωμη. Βρείτε την αφίσα εδώ.

2. Διαδικτυακή σελίδα (Website) και ανάρτηση

Εφόσον η επιχείρηση διατηρεί ιστοσελίδα, θα πρέπει να: 

  • Τοποθετείται σε ευδιάκριτο σημείο η οπτική ταυτότητα του Ελλάδα 2.0 που παρατίθεται παρακάτω (banner μπλε ή banner λευκό) σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, χωρίς να χρειάζεται μετατόπιση της σελίδας προς τα κάτω (scroll down).

Banner Psifiakos Metasx 1 (1)

ή

Banner Psifiakos Metasx 2 (1)
Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα χρήσης banner σε ιστοσελίδα, σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
notifund_banner

 


Για τη διευκόλυνσή σας, συγκεντρώσαμε για εσάς όλο το απαραίτητο υλικό καθώς και τον επίσημο οδηγό για τους δικαιούχους του Προγράμματος Ι του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Βρείτε τα εδώ.

Αν θέλετε να δείτε τις υποχρεώσεις των προμηθευτών – παρόχων ψηφιακών λύσεων του Προγράμματος Ι του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο μας στο blog της NotiFund.

Voucher_dikaiouxoi

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των δικαιούχων του Προγράμματος Ι

Διαβάστε επίσης

kinoumai hlektrika

Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’: Τι περιλαμβάνει ο τρίτος κύκλος της επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων

Η Δράση Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’ Κύκλος, το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων και φορτιστών, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Το πρόγραμμα αφορά σε φυσικά και νομικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
espa paratasi prothesmias

ΕΣΠΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής των 2 δράσεων λόγω προβλημάτων στο ΟΠΣΚΕ

Όπως ενημερώνει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ), δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων για τις δράσεις του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2_nea_espa_ipeirotikes_perioxes

Νέα ΕΣΠΑ: Δύο επιπλέον δράσεις για νέες, υπό ίδρυση και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές

Δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ αναμένεται να ανοίξουν στις 15 Μαρτίου για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Συγκεκριμένα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας