Αναζήτηση

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των δικαιούχων του Προγράμματος Ι

Σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), όλοι οι αποδέκτες χρηματοδότησης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχουν υποχρεώσεις ως προς την πληροφόρηση, επικοινωνία και προβολή.

Σε περίπτωση ελέγχου και εφόσον διαπιστωθεί η μη τήρηση των παρακάτω προϋποθέσεων δημοσιότητας του προγράμματος, ο φορέας δύναται να αξιώσει την επιστροφή της επιδότησης εντόκως και έως 3 φορές το ύψος της επιταγής, ανάλογα με την περίπτωση.

1. Έντυπο υλικό (Αφίσα Α3 στον χώρο της επιχείρησης)

  • Η αφίσα θα πρέπει να βρίσκεται σε εμφανές σημείο κατά την είσοδο των πελατών στην εταιρεία και σε μέγεθος τουλάχιστον Α3 και έγχρωμη. Βρείτε την αφίσα εδώ.

2. Διαδικτυακή σελίδα (Website) και ανάρτηση

Εφόσον η επιχείρηση διατηρεί ιστοσελίδα, θα πρέπει να: 

  • Τοποθετείται σε ευδιάκριτο σημείο η οπτική ταυτότητα του Ελλάδα 2.0 που παρατίθεται παρακάτω (banner μπλε ή banner λευκό) σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, χωρίς να χρειάζεται μετατόπιση της σελίδας προς τα κάτω (scroll down).

Banner Psifiakos Metasx 1 (1)

ή

Banner Psifiakos Metasx 2 (1)
Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα χρήσης banner σε ιστοσελίδα, σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
notifund_banner

 

  • To εν λόγω banner θα πρέπει να οδηγεί σε νέα σελίδα με την αναρτημένη αφίσα που αναφέρθηκε παραπάνω και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


Για τη διευκόλυνσή σας, συγκεντρώσαμε για εσάς όλο το απαραίτητο υλικό καθώς και τον επίσημο οδηγό για τους δικαιούχους του Προγράμματος Ι του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Βρείτε τα εδώ.

Αν θέλετε να δείτε τις υποχρεώσεις των προμηθευτών – παρόχων ψηφιακών λύσεων του Προγράμματος Ι του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο μας στο blog της NotiFund.

Voucher_dikaiouxoi

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των δικαιούχων του Προγράμματος Ι

Διαβάστε επίσης

Eggyiseis_daneion

Ταμείο Εγγυοδοσίας DelFI: Διευκολύνσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για λήψη δανείου

Το Ταμείο Εγγυοδοσίας DelFI της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λάβουν ευκολότερα χρηματοδότηση για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Nea_ESPA

ΕΣΠΑ: Τα νέα προγράμματα που αναμένονται από Σεπτέμβριο

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, μίλησε για τους ευρωπαϊκούς πόρους που αναμένεται να χρηματοδοτήσουν άμεσα χιλιάδες μικρομεσαίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας