Αναζήτηση

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των προμηθευτών του Προγράμματος Ι

Σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) 241/2021 και τη χρηματοδοτική συμφωνία που έχει υπογραφεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Νόμος 4822/2021), όλοι οι αποδέκτες χρηματοδότησης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχουν υποχρεώσεις ως προς την πληροφόρηση, επικοινωνία και προβολή.

Επομένως, οι επιχειρήσεις-προμηθευτές ψηφιακού εξοπλισμού που συμμετέχουν στις δράσεις Ψηφιακά Εργαλεία και Ψηφιακές Συναλλαγές εμπίπτουν ως αποδέκτες χρηματοδότησης στις υποχρεώσεις αυτές, οι οποίες κωδικοποιούνται στον Οδηγό Επικοινωνίας για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΕΣΑΑ) Ελλάδα 2.0.

Σε υλικά και ενέργειες που σχετίζονται με την προβολή/διαφήμιση των δράσεων ή και την υλοποίηση αυτών, τοποθετείται σε ευδιάκριτο σημείο η οπτική ταυτότητα του Ελλάδα 2.0 η οποία αποτελείται από:

  • το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σχετική δήλωση χρηματοδότησης «Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU» και
  • το λογότυπο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», ως εξής:
Banner Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ή

Banner Greece 2.0 NextGeneration gr 2

1. Έντυπο υλικό (Αφίσα Α3 στον χώρο της επιχείρησης)
Η αφίσα θα πρέπει να βρίσκεται εμφανές σημείο κατά την είσοδο των πελατών στην εταιρεία και σε μέγεθος τουλάχιστον Α3 και έγχρωμη. Βρείτε την αφίσα εδώ.

afises A3 F

2. Ιστοσελίδα (Webpage) και ανάρτηση
Εφόσον η επιχείρηση έχει ιστοσελίδα, θα πρέπει να:

  • Τοποθετείται σε ευδιάκριτο σημείο η οπτική ταυτότητα του Ελλάδα 2.0 σε λευκό ή μπλε φόντο (banner μπλε ή banner λευκό) σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, χωρίς να χρειάζεται μετατόπιση της σελίδας προς τα κάτω (scroll down).
banner_promitheyton

ή

banner_promitheyton_mple

Για την αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας (αν υφίσταται), τοποθετείται η ξενόγλωσση οπτική ταυτότητα του Ελλάδα 2.0 σε λευκό ή μπλε φόντο (banner μπλε ή banner λευκό).

Banner Greece 2.0 NextGeneration en 1

ή

Banner Greece 2.0 NextGeneration en 2

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα χρήσης banner σε ιστοσελίδα προμηθευτή, σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

notifund_banner
  • To εν λόγω banner θα πρέπει να οδηγεί σε νέα σελίδα με την αναρτημένη αφίσα που αναφέρθηκε παραπάνω και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


Για τη διευκόλυνση των προμηθευτών του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού, συγκεντρώσαμε όλο το απαραίτητο υλικό καθώς και τον επίσημο οδηγό για τους παρόχους ψηφιακών λύσεων του Προγράμματος Ι. Βρείτε τα εδώ.

Αν θέλετε να δείτε τις υποχρεώσεις των δικαιούχων του Προγράμματος Ι του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο μας στο Blog της NotiFund.

Voucher_promitheftes

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των προμηθευτών του Προγράμματος Ι

Διαβάστε επίσης

Eggyiseis_daneion

Ταμείο Εγγυοδοσίας DelFI: Διευκολύνσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για λήψη δανείου

Το Ταμείο Εγγυοδοσίας DelFI της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λάβουν ευκολότερα χρηματοδότηση για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Nea_ESPA

ΕΣΠΑ: Τα νέα προγράμματα που αναμένονται από Σεπτέμβριο

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, μίλησε για τους ευρωπαϊκούς πόρους που αναμένεται να χρηματοδοτήσουν άμεσα χιλιάδες μικρομεσαίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Voucher_dikaiouxoi

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού: Οι υποχρεώσεις των δικαιούχων του Προγράμματος Ι

Σύμφωνα με τον Κανονισμό για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), όλοι οι αποδέκτες χρηματοδότησης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας