Αναζήτηση

Αναζήτηση
Κλείστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης.

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων με επιδότηση 14.800€ (Β’ Κύκλος) ΟΑΕΔ

Το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) επανέρχεται με τον Β’ κύκλο υλοποίησής του με σκοπό την επιχορήγηση νέων ηλικίας 18-29 ετών ώστε να κάνουν έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Έμφαση δίνεται στην προώθηση της αυτοαπασχόλησης των νέων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων και στην ψηφιακή οικονομία.

Η δράση αναμένεται να ωφελήσει 1.500 νέους, οι οποίοι θα λάβουν μέσα σε 12 μήνες, μέσα από 3 δόσεις συνολικά το ποσό των 14.800€, προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλοι οι νέοι άνεργοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ και δεν είναι φοιτητές/σπουδαστές.

Πώς θα καταβληθεί η επιδότηση των 14.800€ στους δικαιούχους

1η δόση: 4.000€, καταβάλλεται μετά την έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ
2η δόση: 5.400€, καταβάλλεται μετά τη λήξη του Α’ εξαμήνου από την έναρξη
3η δόση: 5.400€, καταβάλλεται μετά τη λήξη του Β’ εξαμήνου από την έναρξη

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά βίου Μάθηση 2014-2020» και ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται στα 45.000.000€.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τη δράση και να καταθέσετε την αίτησή σας, επικοινωνήστε άμεσα με τους επιχειρηματικούς συμβούλους της NotiFund.

ΟΑΕΔ

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων με επιδότηση 14.800€ (Β’ Κύκλος) ΟΑΕΔ

Διαβάστε επίσης

espa paratasi prothesmias

ΕΣΠΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής των 2 δράσεων λόγω προβλημάτων στο ΟΠΣΚΕ

Όπως ενημερώνει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ), δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων για τις δράσεις του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2_nea_espa_ipeirotikes_perioxes

Νέα ΕΣΠΑ: Δύο επιπλέον δράσεις για νέες, υπό ίδρυση και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές

Δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ αναμένεται να ανοίξουν στις 15 Μαρτίου για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Συγκεκριμένα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας