Αναζήτηση

Αναζήτηση
Κλείστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης.

Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ: Βήματα έκδοσης Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ: Βήματα έκδοσης Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Η διαδικασία έκδοσης των Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού του προγράμματος Ι “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” έχει ξεκινήσει για όλες πλέον τις κατηγορίες και οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν τις επιταγές των 900€-18.000€.

Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ: Βήματα έκδοσης Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Η διαδικασία έκδοσης των Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού του προγράμματος Ι “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” έχει ξεκινήσει για όλες πλέον τις κατηγορίες και οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν τις επιταγές των 900€-18.000€.

Τόσο η έκδοση όσο και η εξαργύρωση των Voucher θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου 2023, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ο δικαιούχοι για την έκδοση των επιταγών.

Τα βήματα έκδοσης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού αναλυτικά:
  1. Εισέρχεστε στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr, επιλέγετε “Συνέχεια” και συνδέεστε με τους προσωπικούς σας κωδικούς taxisnet.
  2. Επιλέγετε “Αίτηση Χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα” και θα παραπεμθείτε σε μια σελίδα όπου αναγράφεται πως “Η αξιολόγησης της αίτησής σας έχει ολοκληρωθεί”.
  3. Επιλέγετε το λευκό πλαίσιο “Έκδοση και Διαχείριση Επιταγών”.
  4. Ελέγχετε το ποσό επιχορήγησης που έχετε λάβει και το διαθέσιμο ποσό προς έκδοση επιταγών (αναγράφεται με πράσινα γράμματα). Συμπληρώνετε το ποσό της επιταγής που επιθυμείτε να εκδώσετε στο πεδίο “Αίτημα έκδοσης νέας επιταγής” και επιλέγετε το μπλε πλαίσιο δεξιά, “Αίτημα έκδοσης νέας επιταγής”.
  5. Αναμένετε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να φύγετε από την σελίδα και ο κωδικός της επιταγής θα εμφανιστεί κάτω ακριβώς από το πεδίο “Οι επιταγές μου” και “Κωδικός επιταγής”. Ο 8ψήφιος αυτός κωδικός περιλαμβάνει τόσο αριθμούς όσο και γράμματα που διαχωρίζονται μεταξύ τους με τελείες. Τον κωδικό αυτό θα πρέπει να δώσετε στον προμηθευτή που θα αναλάβει την εξαργύρωση της/των επιταγής/ών σας.

 

Προκειμένου να λάβει και να δεσμεύσει ο προμηθευτής σας το Voucher θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια σύντομη διαδικασία επαλήθευσης μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και με αποστολή αυτοματοποιημένου μηνύματος με κωδικό OTP.

Δείτε τη διαδικασία έκδοσης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Ετοιμάσαμε για εσάς μια σειρα φωτογραφιών με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1 1 1
2 1 1
3 1 1
4 1 1
5 1 1
6 7 1
8 1 1

Αφότου ολοκληρώσετε τη διαδικασία έκδοσης και δέσμευσης του Voucher, απομένει ένα τελευταίο βήμα ώστε να το εξαργυρώσετε. Ο προμηθευτής σας θα πρέπει να εκδώσει ένα τιμολόγιο με το υπολειπόμενο 10% και τον ΦΠΑ του συνολικού ποσού που οφείλετε να καταβάλετε, σύμφωνα πάντα με την επίσημη προκήρυξη του προγράμματος.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσετε κατά τη διαδικασία έκδοσης και εξαργύρωσης του Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους της NotiFund.

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ: Βήματα έκδοσης Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Διαβάστε επίσης

espa paratasi prothesmias

ΕΣΠΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής των 2 δράσεων λόγω προβλημάτων στο ΟΠΣΚΕ

Όπως ενημερώνει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ), δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων για τις δράσεις του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2_nea_espa_ipeirotikes_perioxes

Νέα ΕΣΠΑ: Δύο επιπλέον δράσεις για νέες, υπό ίδρυση και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές

Δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ αναμένεται να ανοίξουν στις 15 Μαρτίου για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Συγκεκριμένα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας